Diensten

Onze diensten

Voel het verschil van talent

Bekroonde Tatoeages

Onze tatoeëerders hebben jarenlange ervaring in het creëren van prachtige tatoeages in diverse stijlen, van traditioneel tot eigentijds. We werken samen met jou om een design te maken dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Piercings met Precisie

Onze professionele piercers zorgen voor nauwkeurige en hygiënische piercings. Of je nu op zoek bent naar oorpiercings, navelpiercings of iets uniekers, wij hebben je gedekt.

Boek nu en krijg speciale korting!

WhatsApp Image 2023-11-14 at 11.35.53 (2)
WhatsApp Image 2023-11-14 at 11.35.51 (1)

Waarom the Dutch Windmill?

Lichaamskunst met perfectie

Kiezen voor een tattoo bij The Dutch Windmill, een gerenommeerde tattoostudio, is meer dan alleen een inkttekening op je huid laten zetten. Het is een eerbetoon aan tatoeagekunst, vakmanschap en de getalenteerde artiesten die hier werken. De studio biedt niet alleen meesterlijke tattoo’s maar ook een inspirerende omgeving waar jouw ideeën tot leven komen.

Professionele Tattoo Studio

Unieke Tattoo Ontwerpen

Betaalbare prijs

Starttarief Tattoo

€70,-

Ons starttarief voor een tattoo bedraagt €70. Dit omvat niet alleen de kosten voor de gebruikte materialen, maar ook de professionele service van onze kunstenaars. 

Aanvullende kosten

Sommige ontwerpen vereisen mogelijk extra tijd. In dergelijke gevallen kunnen er aanvullende kosten van toepassing zijn, die vooraf met jou worden besproken tijdens het consult.

Bij The Dutch Windmill staan we garant voor transparantie en open communicatie. We willen dat je vol vertrouwen plaatsneemt in onze stoel.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. We kijken ernaar uit om samen met jou een uniek stukje kunst te creëren!

Lisa de Vries Klant

De tattooshop heeft echt mijn verwachtingen overtroffen! Het personeel was vriendelijk en professioneel, en de artiest nam de tijd om mijn ontwerp perfect te maken. Mijn tatoeage ziet er geweldig uit en ik zal zeker terugkomen voor meer kunstwerken.

Jasper van den Berg Klant

Deze tattooshop is absoluut geweldig. Ik was nerveus voor mijn eerste tatoeage, maar de artiest stelde me gerust en legde het hele proces stap voor stap uit. Het eindresultaat was fantastisch en ik kan deze plek niet genoeg aanbevelen!

Anouk de Jong Klant

Mijn ervaring in deze tattooshop was ongelooflijk. Het was schoon, hygiënisch en de artiesten waren zeer bekwaam. Ze werkten samen met me om het perfecte ontwerp te vinden en ik ben zo blij met mijn nieuwe tatoeage. Ik kom zeker weer terug voor meer kunstwerken!

Mark Jansen Klant

De tattooshop heeft een geweldige sfeer en de artiesten zijn uiterst getalenteerd. Mijn tatoeage werd met grote precisie gezet en het resultaat overtrof al mijn verwachtingen. Ik ben trots op mijn nieuwe tatoeage en kan deze shop ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en vakmanschap.

Scroll naar boven